Tre dagar som gräsänkling

Andreas reser ju en del. Det har han alltid gjort, så länge vi träffats och varit ett par. Det kan vara jobbigt i perioder men det är också tack vare det faktum att han reser ibland som vi har det så bra som vi har det då han aldrig hade kunnat ha det jobb som han har, om han inte hade rest.

I måndags åkte han till London. Det är alltid en skön känsla när han kommer hem. Jag ska absolut inte försöka få er att tycka synd om mig för att min man reser mycket, haha. Hade jag inte varit okej med att han reser hade han inte rest. 

Det är dock alltid lite skönt det första dygnet, haha. Både jag och Andreas är sociala människor. Men om det är någon av oss som har ett extremt behov av egentid, så är det jag. Det handlar liksom inte om att jag inte vill vara med folk eller umgås med mina nära och kära, jag behöver bara vara själv. Få gå och lägga mig samtidigt som barnen, slösurfa sådär onödigt länge och inte prata med någon. 

Jag och tjejerna har även en liten tradition som sker var gång Andreas reser. Vi har sleep-over i vår säng. Vi lägger oss innan Bollibompa och sen tittar vi på Bollibompa i sängen, sen sover vi alla tre tillsammans! Det är så mysigt! Krasst sett så har vi dock alltid sleep-over i vår säng då båda kommer in under natten, haha. Men det är annorlunda när vi alla går och lägger oss tillsammans.

Andreas och tjejerna har också en tradition. Om Andreas är borta i tre dagar eller mer så får man present när han kommer hem, haha. 

Det var alltså ett helt inlägg med onödig fakta om att Andreas reser endel och att det ändå inte går någon nöd på oss. Jag saknar honom alltid. 

Nu kom han hem! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *