Negativa Arne gick och la sig igår och vaknade inte mer.

Eller han vaknade inte idag iaf. Jag alltså. Jag bestämde mig för att inte alls låta helgens blödning förstöra det här. Det är så onödigt. Det är onödigt att skapa massa negativ energi innan det finns en faktisk anledning till att göra det. 

Jag inbillar mig till och med att åttan (bebis alltså) försökt visa mig idag att den visst mår bra, jag tror jag känner fladder då och då. Min plan är därför att ta det lite manjana. Det finns ingenting jag kan göra om det mot för modan är något fel. Därför kan jag lika gärna försöka låta det va lite. Både Google, Gyn-akuten och Mvc säger att det är vanligt att småblöda. Då lyssnar vi på det. 

Jag har dock varit och är fortfarande extremt trött idag. Men det brukat ju va lite av en varannan dags grej det där. Så jag hoppas på en pigg tisdag och en mycket effektivare Alexandra i morgon istället. 

Negativa Arne gick alltså och la sig igår och kommer sova tills livet visar mig en anledning till att väcka honom på riktigt igen. 

Till något heeeelt annat! Den här lilla damen hade varit på stora avdelningen hela dan idag. Med syrran och de andra ”stora” barnen. Suttit vid bordet utan vuxna och ätit och allt vad det innebär.

Shit alltså, hon är inte någon mini-människa längre vår Angelina.

Bilden är sen i julas, men den speglar hennes personlighet så himla bra! 

2 comments Add yours
  1. varför använder du knorr kryddmix om du inte tycker det smakar något? krydda själv istället för att använda sån skit.

    1. Haha? Antar att du refererar till att du sett mig använda något på Instagram eller? Jag vet inte riktigt vad du menar. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *