Pepp-torsdag!

Det är som att en stor sten släppt från mina axlar. Idag går båda tjejerna tillbaka till förskolan efter nästan två veckors vab. Två veckor kanske inte känns så mycket, men innan det hann de bara gå två dagar efter förra vab-perioden på ytterligare två veckor. Jag är alltså så innerligt less på att vabba.

Vet ni hur svårt det är att försöka jobba samtidigt som man har två ”halvsjuka” barn hemma? För faktum är att det är väldigt få dagar av de dagarna vi vabbat som de varit riktigt dåliga. Vi har bara följt alla ”lagar” om att man är hemma 48 timmar efter att man är symtomfri vid magsjuka. Vilket alltså varit tur, det har alltid börjat om när vi nästan varit i mål.

Men nu är det över! För denna gången i alla fall. Peppen på det! Peppen på att kunna jobba hela dagarna istället för att försöka hinna med allt man ska hinna med under skumma förutsättningar. 

Idag ska jag först jobba ikapp det kan inte hann i går, har endel saker med deadline på måndag som jag måste hinna med. Sen ska jag in till stan och ha möte med en potentiellt ny månadskund! Det är alltid kul och spännande! Denna gången är det ett träningscenter. 

Jag är så glad över att jag vågade ta steget mot mina drömma i december. Att jag inte nöjde mig. Att jag vågade satsa lite på mig själv! Det är svårt att köra eget och få livet att gå i hop. Men vet du, jag hade inte fått livet att gå ihop mer om man hade tagit heltidstjänsten som jag fick. Dom hade också tyckte att jag var världens jobbigaste människa som haft magsjuka barn i nästan en månad. 

Inte ens en person som har egna barn förstår vab-perioder på nästan en månad, haha. Inte ens jag som upplevt det förstår hur det ens var möjligt. 

Men ja, min poäng med det här är inte mindre än följande; Våga satsa på dig själv! Det gör inget om det är svårt. Livet är svårt! Men livet blir enklare när du sysslar med saker som du faktiskt vill syssla med. Det finns ingen bättre känsla än att lyckas med saker man drömt om att lyckas med. 

Så heja dig och heja mig. Sen får du gärna heja på mig runt 13:30 med för då har jag mitt möte, haha. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *