Det här med att faktiskt skapa ett barn

Jag tycker att det är märkligt. Vi kan alltså skapa nytt liv i min kropp. Jo jag vet, jag har redan gjort det två gånger. Men det gör det inte mindre märkligt för det. Det blir nästan märkligare. 

En gång, ah det kan man väl kalla tur att det fungerade. Andra gången, med Angelina vet jag att jag knappt kunde tänka mig att det skulle kunna komna ut ÄNNU ett välskapt barn ur min kropp. 

Denna gången känns det.. jag vet inte. Klart att det känns konstigt om det skulle fungera igen. Men på något skumt sätt känns det denna gången som att jag gjort det ”så många gånger” att det märkliga knappt blir märkligt. Men på samma gång är det helt obegripligt skumt. Virrigt jag vet. Hänger du med? 

Känns som att jag kan det här nu. Men att det skulle komma ut ytterligare en välskapt  dunderperfekt liten människa, det känns fortfarande mycket oklart. Mysigt, läskigt och oklart. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *