Gravidvecka 11 – Hur var det?

I morgon går vi in i vecka 12, gravidvecka 11 är alltså så gott som över. Jag tänker att jag kan uppdatera er efter varje vecka. Det blir intressant att se hur den här resan blir med tanke på hur de andra två varit. För er som inte hängde inne hos mig på den tiden tänkte jag berätta om dom en annan gång, i ett annat inlägg. 

Jag har hur som helst bestämt mig för att ”äga” den här graviditeten. Det är viktigt för mig att mentalt försöka äga situationen. 

Vecka 11 är svår att veta hur den varit då jag haft magsjuka och migrän samt vabbat två sjuka barn hela veckan typ. Men jag kan ana att mitt gravidillamående har börjat avta. Det är inte lika jobbigt att vakna till på morgonen heller så det kan vara så att den extrema tröttheten också börjat lätta. 

Jag inbillar mig att jag känner flimret (ni som väntat barn vet vd jag menar) men det borde vara helt omöjligt? 


Gravidvecka 11 med bebis nr.3

Jag måste börja ta ordentliga bilder på magen snart, det kommer bli en stor kula det där haha.

Jag mår annars bra! Graviditeten är inget som varit ett problem denna veckan, det har vabbet och sjukdomarna varit. Det känns ändå väldigt bra! För med Angelina blev jag sjukskriven i vecka 10. Nu arbetar jag ju dock  inte längre som arbetsledare på café, men ändå. Det måste betyda att denna inte kommer bli värre iaf! 

En liten blödning i början av veckan som vi inte ens kollade upp. Men jag känner mig trygg, hade det varit något fel hade det blött mer. Och inte slutat.

Då kör vi, välkommen vecka 12 jag är redo! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *