Bröllopsplanering [VIDEO] – Vi bestämmer bordsplaceringen till bröllopet och Andreas v-loggar!

Jaa! Jag vet, det var längesedan vi postade en vlogg så det var på tiden. Skiten med klänningen (du kan läsa om det HÄR) gjorde mig helt matt och jag tappade suget på allt som hade med bröllopsplanering och filmande att göra. Men nu är det nära, 41 dagar kvar för att vara exakt och det behövs därför en video!

Jag och tjejerna är ju lediga nu och all fokus kommer att vara på bröllopsplanering. Jag kommer filma i den mån jag orkar och tycker att det är kul. Idag har vi satt bordsplaceringen och Andreas har filmat det mesta, haha.

 

Det är kul att han med vill vara med och att ni får se lite av oss båda, haha.

Det var svårare än jag trodde men jag tycker att det blev bra. Det känns som att alla som kommer på vårt bröllop kommer att förgylla kvällen på sitt eget sätt och blandningen av folk känns toppen.

41 dagar kvar, det är ju helt galet!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *