Nu har jag smällt det som hände..

Det har varit en riktig känsloladdad månad de senaste.. det har varit så mycket av allt och i lördags var det dags. Dags att ge sig in i djungeln fylld av bröllopsklänningar.

Jag ville kräkas hela förra veckan av ren nervositet. Och när det var dags i lördags så ville jag egentligen åka hem igen innan jag ens passerade tröskeln in till Stockholm brud och fest på söder där jag hade bokat tid klockan 11. Den 11 i 11 kl 11 – så klyschigt.

Jag fick fyra lappar med nr2 på. Dom skulle jag placera ut på fyra klänningar som tilltalade mig. Den där jobbiga känslan som jag hade i kroppen satt kvar. Det fanns många klänningar som tilltalade mig och helt plötsligt var det största problemet inte att jag skulle hitta klänning längre utan att jag inte visste vilka fyra jag skulle välja.

Jag sansade mig. Jag valde fyra. Två fluff och två icke-fluffiga.

Tjejen som skulle hjälpa just mig sa att jag skulle ta av mig och så kommer hon med första. Min första tanke var att jag inte kommer få på mig den. Men denna underbara människa bara prickar helt rätt med storlekarna och klänningen passar perfekt. Alla mina jobbiga känslor försvann. Jag hade på mig en klänning. Det var inte så farligt som jag hade fått för mig. Jag ställde mig på den där lilla scenen framför spegeln och vågade knappt titta. Jag i brudklänning. Så konstig upplevelse.

När jag väl vågade titta på mig själv i spegeln så var det som om det inte hade varit jobbigt. Vi pratade lite om vad jag tyckte om med klänningen och vad som var mindre bra och bestämde oss för att gå vidare till nästa. Det visade sig sen att nästa klänning blir den jag köper.

Jag testade några till men sen tog jag på mig klänning nr 2 igen och började gråta. Då var det klart. Den blev det.

På 1 timme och 5 minuter hade jag hunnit gå in i affären, testat klänningar, skrivit köpekontrakt, betalat handpenning, tagit mått och gjort en boomerang till Instagram. Det kallar jag för succé!

Jag förstår liksom fortfarande inte hur det gick till. Men jag är med brudklänning! Jag är med DEN DÄR brudklänningen och det känns helt fantastiskt. Stort tack till min mamma, som gör det möjligt för mig att köpa en riktig drömklänning. Så häftig känsla!

Check på bröllopsklänning alltså och fem av fem möjliga till Stockholms brud och fest. Vilka stjärnor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *