Sååå galet glad! 

Haha jag älskar att jag alltid använder dessa bilderna från det bästa bröllopet ever som vi var på i somnras när jag inte orkar ta bild och ska förklara mina känslor. 

Jag är så glad! Eller egentligen är jag bara så himla stressad. Varför? För att det tar tid att planera bröllop och vara heltidsstuderande som fokuserar på karriär och mamma och planera jul och julkalendrar och ja Gud vet vad. Men mest stressad är jag över att jag på lördag ska försöka mig på att hitta den där perfekta brudklänningen.. och sen har jag varit väldigt stressad över att hitta en bra praktikplats. MEN DET SISTNÄMNDA ÄR INTE RELEVANT LÄNGRE FÖR JAG HAR FÅTT PRAKTIKPLATS!

Inte vilken praktikplats som helst heller utan den jag faktiskt ville ha från början. På en kommunikations byrå. Så peppad! 

Det kommer att bli så kul. Jag kommer att göra sånt som jag drömmer om att få arbeta med. Så himla tacksamt! 

Så ja, skål på det och hoppas jag lyckas hitta klänning på lördag så ska ni se att jag är lugn som en filbunke på måndag igen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *