Dom som känner mig..

Dom som känner mig bra, vet att jag är en aning överdriven av mig. Inte på ett dåligt sätt skulle jag påstå utan mer, ja.. överdriven på ett kreativt sätt. 

Jag försöket alltid säga till mig själv att tona ner mig lite, haha. För jag vet att det jag tycker är lagom är ofta tio much för resten av världen. Eller överväldigande. Mina mål är alltid snäppet högre när det gäller pynt, fix, trix och sånt. 

Jag tror att jag håller på att gå wild på inbjudningarna till bröllopet haha. Jag älskar det! Det är precis så jag vill ha det. Andreas vet ju hur jag är och allt jag gör nu på min ”lediga tid” är att ta fram en prototyp på inbjudningen. För det kräver han, haha. 

Men nu till en annan sak. Jag vet att dem kommer bli fantastiskt fina MEN vad för viktig information vill man ha som inbjuden gäst som vi inte får glömma? Hjälp mig? 

Alla tips är välkomna! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *