Vecka 18 – Jag har en snopp i mig!

Vecka 18 är slut. I morgon går vi in i vecka 19! Det enda rätta sättet att sammanfatta den här veckan med är att DET HÄR ÄR VECKAN SOM VI FICK REDA PÅ ATT VI VÄNTAR EN SON!

Galet, jag har alltså en snopp i mig. Jag påstod ju att jag trodde att det var en kille, men jag tror inte jag trodde det innerst inne för det känns som att jag hamnade lite lätt i chock efter ultraljudet i måndags. 

Det känns kul att det är en kille, men det känns lika mycket märkligt faktiskt.. jag vet inte hur man är mamma till en kille! Tjejer kan jag, men alltså pojkar? Vad vet jag om pojkar egentligen? Haha. 

Namn till de lille pojkbarnet känns också så svårt. Vi kommer aldrig komma fram till något. Det är precis som att det inte finns några killnamn som känns som ”oss”.

Annars då? Matsituationen är lite skum. Jag är mest ständigt sugen på PicaDelis plocksallad på Coop. Just nu befinner vi oss på Mallis och det enda som smakade bra i går till middag var saltade mandlar och pistascheglass med nån grön mintsås på. Ytterst märkligt. 

Annars mår jag fortfarande rätt okej. Jag känner av foglossningen då och då men det är inget som hittills inte går att hantera. 

Vecka 19 i morgon alltså, kör bara, kör! 

Det är en kille! Ultraljud vecka 18 – gravid med nr3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *