Vecka 15 kom och gick!

Jag vet inte om det är för att jag redan har två barn, eller för att jag försöker driva företag, eller för att jag är äldre, eller för att jag prioritera annorlunda nu jämfört med då… men jag tycker att veckorna rinner iväg. 

Det går fort den här gången, även om det känns som en evighet till i början av oktober. Livet stannar liksom inte upp den här gången bara för att vi återigen väntar barn. 

Vecka 15 skulle jag vilja påstå va rätt smärtfri. Men jag tror att jag de senaste veckorna varit rätt känslig. Gråtit lite oftare än tidigare. Även om jag är en sån som gråter lite då och då utan större anledning. Jag har känt mig lite vinglig i humöret. 

Frågar ni Andreas så tycker han nog att jag är skit tråkig. De ironiska skämten går nämligen inte alls hem här henna just nu för min del och jag som inte förstår ironi i vanliga fall förstår det inte alls just nu.

Jag har haft ett uppdrag den här veckan Där jag varit tvungen att vara vaken vid midnatt för att fixa en sak. Och oj va trött jag är vid midnatt! Det var ett extremt spännande uppdrag, men inget för gravida mig faktiskt. Jag bör nog hålla mig till uppdrag som faktiskt låter mig sova på nätterna.

Gravid i vecka 15 med barn nr 3. Nu händer det grejer med magen. Tröjor börjar bli gör korta, jag kan inte dra kan den längre för att leka ”icke preggo”. 

I lördags var det exakt tre veckor kvar tills vi reser till Mallis för en veckas semester. Det ska bli skönt. Tiden tills dess är rätt fullpackad med både jobb och happenings. Jag tror inte jag kommer hinna stanna upp och känna efter fram tills dess. Vilket kanske bara är bra, för då slipper jag kanske foglossningen ett tag till. 

En annan sak som känns märkligt är att jag inte har halsbränna på samma sätt som tidigare graviditeter. Alla säger ju (trots att jag vet att det är en myt) att bebisen har mycket hår om man har halsbränna under graviditeten. Jag hade det under hela graviditeten med tjejerna och ut kom två hårbollar! Det blir kul att se om den här kommer ut flint nu, haha. 

Jag kan knappt berga mig till rul i maj. Jag är så säkert på att det är en kille, så det är säkert en tjej. Men om det är en till tjej så känns det ännu mer konstigt att jag fortfarande mår rätt bra. 

Bild med kläder på, gravid i vecka 15 med tredje barnet. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *