Vi må vara ett team, men i morgon börjar vi tävla mot varandra.

Jag har kommit bort från träningen och allt vad det innebär sen jag skadade knät och så vill jag inte ha det.

I morgon börjar jag och Andreas en spurt tillsammans, men ändå mot varandra för att komma tillbaka på banan. Egentligen så bryr jag mig inte längre om vikten. Men jag känner mig till fluffad. Jag vill röra på mig och det är begränsade möjligheter med knät. Men det betyder också att det är ännu viktigare att ha koll på maten.

Idag gick vi all in på hemmagjorda hamburgare. Så goda. Så perfekt nu innan vi går all in på att sätta igång fram till julafton.

Både jag och min man är personer som måste sporras. Se någon konkret vinning i att kämpa som mest. Så från och med i morgon kommer vi att tävla internt om vem som går ner mest i vikt procentuellt sätt till sin startvikt till på julafton. Vinnaren vinner ett fint pris. Priserna är anpassade efter något vi vill ha, för att vi ska ha lågan uppe hela vägen.

Nu kommer det inte handla om att äta så lite som möjligt. Det kommer handla om att äta bra och röra på sig i den mån det går. Både jag och Andreas går ner lätt om vi lägger den sidan till så det här kan bli riktigt spännande. Vi kommer rasa de första veckorna sen kommer det avgöras på den som orkar hela vägen.

Jag tänkte att jag uppdaterar er här på bloggen under tiden och jag hoppas såklart att ni hejar på mig #teamalexandra och inte på Andreas, haha.

Jag tänker starta dagarna med en riktigt vitamin proppad smoothie, äta lagad mat till lunch och sen gröt, något baserat på ägg eller en matig smoothie till kvällsmat. Kommer bli bra! På Instagram stories kan ni hänga med dagligen och här på bloggen som sagt.

Bra, känn peppen! Då kör vi! Men först – skönhetssömn.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *