​Dags att börja leverera!

Jag har så mycket som ska göras. Det är två veckor kvar på skolan och vi har två stora arbeten igång. Det ena ska lämnas in som individuell rapport nu den 10 juni för att sen presenteras den 12-13 juni. Det andra arbetet är i grupp och är ett riktigt case för en riktig kund, men det ska inte vara klart förren i höst.

Utöver det så har vi bröllopet.

Jag klagar absolut inte, jag fungerar som alldra bäst när jag är lite stressad. Det är då jag presterar på riktigt och nu är det dags att börja leverera. Jag har satt mig till rätta och ska mata hela dagen. I morgon har jag tjejerna hemma för att vi ska ha första tillfället med nya nannyn Ellen på efter middagen.

Och på söndag har vi vår pre-wedding fotografering! Det kommer bli grymt. Bästa Ida (Mrs Frankie) får mig alltid peppad. Räcker att jag kika in i hennes instagramflöde så blir jag glad. Vi tänker bubbel och picknickfillt. Det kan liksom inte bli fel.

Hopp, då kör vi då. Pepp till oss alla! Dags att leverera!

 

 

One comment Add yours

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *